Ministerul sănătății și wellness a pregătit un program

Pentru oral profesioniști, în scopul de a asigura o circulație uniformă de tratament stomatologic în toate zonele republicii cehe având în vedere că în luna mai a acestui an poate dentare experți face o cerere pentru un ajutor pe gadget.

Ministerul sănătății și wellness a pregătit un program

Locul de muncă până la suma de 1,2 milioane de Ruble obiectivul programului este de a încuraja dentare experți pentru a stabili tehnica în mai puțin atrăgătoare locații atât cu privire la a face anumite accesibilitatea îngrijire orală la fel în toate domeniile și oamenii într-adevăr nu au avut prea mult de a face naveta. Subvențiile vor ajuta cu siguranță stomatologi pentru a acoperi înaltă cheltuieli inițiale în legătură cu centrele de birou, ca un exemplu, pentru achiziționarea de scaune, x-ray, și așa mai departe, care-i poate împiedica stabilirea practică în aceste locații.

A spus preotul de sănătate și wellness Adam Vojtěch pentru o precizie de direcționare a ajuta, de fapt, acolo unde e necesar, a fost predicator al sănătății a stabilit o Plată pentru accesibilitatea tratamentului stomatologic în republica CEHĂ, a cărui sarcină este de a identifica locații cu acces limitat la tratamentul oral. Compensația este format din reprezentantii medicale, companii de asigurări, cehă dentare camera și Ministerul sănătății și wellness la audierea inițială la începutul lunii aprilie, plata specifică unui anumit oraș, în cazul în care subvenția va fi cu siguranță trimisi.

Aceste funcții, ministerul a înființat-o, de asemenea, adresa de la care pacienții își pot trimite indicii și idei cu privire la locația în care nu este suficient asigurată îngrijire orală, precum și plata va participa la. În munca de pregătire a da program al Ministerului de wellness lucrat împreună cu cehia dentare camera, pe care ministerul a dat benefice experienta din practica.

Noi în mod semnificativ invita inițiativele

Ministerului sănătății și wellness pentru a participa la distribuirea inegală de îngrijire orală ne propunem să includă și companiile de asigurări de sănătate, în scopul de a în cele din urmă a remedia lipsa de profesioniști dentare în anumite zone.

Noi în mod semnificativ invita inițiativele

Coopereze pentru a se asigura că un optim de ajutor pentru clienti. Noi va cu siguranță, de asemenea să ia parte la activitatea de plată, care va acuratețe a păstra un ochi pe unde dentare profesionisti fac nu au, precum și în cazul în care nu există asistență, a afirmat președintele ceh orală cameră Roman Šmucler grantul va fi cu siguranță dirijate pentru a acoperi investiția prețurile legate de instrumente de birouri cât mai mult de 1,2 milioane de euro.

Czk cu faptul că angajament economic al candidatului în finaliza planul de cheltuieli de sarcină trebuie să meargă la foarte puțin 30 % fondurile sunt destinate numai pentru strictul necesar cheltuielile asociate cu echipamente de muncă. Ministerul sănătății și wellness în general a alocat peste 100 de kilometri. Czk de la stat plan de cheltuieli. De-a lungul celor 4 ani ar putea fi dă acordate pentru numeroși candidați.

Declarație de program este amenajat pentru a putea 2018 ministerul sănătății și wellness a pregătit acest sprijin financiar, ca urmare a mic atractivității zonelor izolate pentru profesioniști dentare, care vrea să se pregătească metoda în orașele mai mari multi clienti asa ca el are o problema cu naleznutím dental expert pentru non-tratament de urgență la domiciliul lor și dentare medici în unele zone sunt supraîncărcate.