În timp ce o mulțime de experți dentare rămâne în anumite în Praga,

În timp ce o mulțime de experți dentare rămâne în anumite în Praga,Lipsa de proceduri chirurgicale suferă din zona de frontier cel mai groaznic circumstanță este potrivit activității de asigurări de sănătate să Děčínsku, Chomutovsku, Publicații și Bohumínsku foarte provocator, de asemenea, încearcă să găsească medicii dentiști fericit să se ocupe de pediatrie clienti. De experți dentare este, de asemenea, de mic pasiunea de a deveni parte din contractele cu companii de asigurări medicale problemele pentru aprobarea sida sunt dezvoltate pentru a ajuta la rezolvarea acestor probleme.

Subvențiile vor ajuta pentru a asigura programul de tratament pe cale orală în locații de la distanță și, de asemenea, în același timp, reduce varietate de indivizi pe dentare profesionale sub 2 000. Sprijin financiar cu siguranță va fi acordat pentru persoana care a încheiat un contract de cel puțin patru companii de asigurări de sănătate cu cea mai mare reprezentare a asiguraților într-o oferit zonă, pornește într-să ofere servicii medicale într-o locația furnizată după o perioadă de 5 ani.

Va avea cu siguranță de ore de birou cel puțin 35 de ore pe săptămână împărțite în 5 funcționarea zile pe săptămână, precum și să ia cel puțin 1 500 semnat persoanele asigurate în termen de 2 ani de la acordarea de subvenții. În plus, acesta va fi cu siguranță favorizat candidatul, care intenționează să preia controlul de metoda, inclusiv înregistrat asigurat, pornește într-să accepte 100 % dintre clienti, care să-l compania de asigurări medicale va trimite și, de asemenea, va obține copii și adolescenți.

Sarcinile profesionale medicale este de a utiliza terapia individuală,

Sarcinile profesionale medicale este de a utiliza terapia individuală,

Toate aceste eficientizare a constat în compensare mandat potrivit pentru perioada respectivă. Aceasta este o listă de verificare de analiză precum și tratamente terapeutice utilizarea de produse standard (a se vedea tabelul de mai Sus despăgubiri de ambulatoriu soluții orale oral de performanță plătite de sănătate publică poliță de asigurare. În aceste creșteri în eficiență este inadmisibilă, orice fel de factor să ia în considerare de client, adică medical profesional trebuie să nu fie după ce pacientul a necesita nici un supliment.

În legătură cu limitarea utilizării de amalgam plombele dentare în stomatologice au fost de fapt cu impact de 1. 1. 2018 în anexa nr. 1 din legea asupra publicului wellness asigurare modificări în rambursarea plombele dentare moment dintii si plombele dinților permanenți la copii sub 15 ani și la gravide și care alăptează-a fost plătit pentru a face uz de skloionomerního de ciment în cazul în care este, cu excepția factorilor de wellness posibil, după care face uz de dózovaného amalgam și suplimentare samopolymerujícího compuși în intervalul de câini, inclusiv.

Alte asigurat individuale avut până

Alte asigurat individuale avut pânăLa 31. 12. 2018 continua de sănătate publică și wellness acoperire de asigurare acoperite de umplere a nedózovaného amalgam, în seria de câini, inclusiv samopolymerující compuși, în copii sub 18 ani, și, de asemenea, obturațiile de compozit de la 1. 1. 2019 în conformitate cu o Lege de parlamentul European, precum și al Consiliului (UE) 2017/852 utilizare orală amalgam în capsulă fel în pre-determinată de doze dózovaný. A face uz de liber dotat cu mercur dentiștii sunt interzise În consecință, a fost de umplere de dózovaného amalgam incluse Ministerul de wellness republicii CEHE între spectacole plătit din fonduri publice de sănătate și wellness de asigurare.

De la 1. 1. 2019 este nou dezvoltat cantitatea de decontare pentru terapia de carie pe dinte pe termen lung atunci când se face uz de dózovaného amalgam de 495 Czk mai degrabă decât anterior 270 EUR pentru utilizarea de nedózovaného amalgam. umple dinții temporari și, de asemenea, plombe dentare de pe termen lung a dintilor la copii sub 15 ani, precum și la femeile gravide precum și alăptarea femei sunt acoperite atunci când se utilizează produse din plastic, dacă nu e amalgam, samopolymerující compus sau fotokompozit de exemplu, atunci când se utilizează skloionomerního beton.